lørdag den 12. februar 2011

WonderCOOL - Støt op om en god sag


WonderCOOL er en vinterfestival her i København hvor der bliver afholdt en masse events inden for mode, musik og mad.
Grunden til jeg poster dette er fordi at i morgen, Søndag d. 13. Februar har WonderCOOL arrangeret et mega cool velgørenhedsarrangement, hvor Claus Meyer bl.a. kommer og serverer gratis Gourmetsuppe til de hjemløse, alle andre kan købe suppen til 35 kr. Overskuddet går til de hjemløse i København.
Så hvis du vil støtte en god sag, så står den på Gourmetsuppe i morgen Søndag d. 13. Februar foran restaurant Fiskebaren i Kødbyen, Flæsketorvet 100, Kbh. V. Fra Kl. 17 - 19


Ligeledes har flere af de store danske modevirksomheder med hjælp fra Copenhagen Fashion Festival doneret en masse tøj til de hjemløse. Bl.a. har JBS givet uldne strømper, lange underbukser, undertrøjer og boxershorts, Mads Nørgaard har bidraget med varme trøjer og jakker, og også InWear/Matinique og Soulland har doneret tøj til foretagendet. 
Super godt! :) 


Source: Fashionforum.dk

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin blog du har, er især vild med dine dagens billeder. Følger dig nu som fast læser, du må meget gerne sætte dig som fast læser på min blog også :-) God søndag.

    SvarSlet
  2. Hej Sisse Lykke :)

    Mange tak skal du have, jamen så må jeg til at være bedre til at få taget billeder af dagens. Din blog er også rigtig fin, god stil du har og elsker de store ringe!

    Mvh Trine

    SvarSlet